perjantai 9. elokuuta 2013

Reissupäiväkirja: Sunnuntai 28.7

Ihan mahtava reissu on takanapäin ja tuntuu haikealta, että kaiken sen suunnittelun jälkeen siinä se nyt oli! Mutta upeita muistoja jäi paljon ja valokuviakin tuhatpäin. Nyt luvassa virallista matkaraporttia reissupäiväkirjaamme hyödyntäen, päivä kerrallaan. Ja kronologisesti kun edetään, niin aloittakaamme lähtöpäivästä!

SUNNUNTAI 
 
  

Matkamme starttasi kotoisasti Kaarinasta iltapäivällä pikavuorobussilla, jolla suuntasimme kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Bussi oli tupaten täynnä, mutta onneksi mahduimme sekaan, eikä tarvinnut jäädä rannalle ruikuttamaan. Kiitos tungoksen, oli bussissa myös aikast tukalan kuuma, muttahei, linja-autossa on tunnelmaa... Yllättävän nopeasti matka sujuikin ja kentällä check-in:ä tehdessämme emme vieläkään oikein uskoneet, että tästä mihinkään oltaisiin muka lähdössä. Noh, joka tapauksessa rinkat ruumaan, turvatarkastuksesta läpi ja matka saattoi alkaa!


 Lento meni loistavasti, vaikka toiveistamme huolimatta emme onnistuneet kaikki nukahtamaan. Keskityimmekin Nooran ja Satun kanssa lähinnä Irlantiaiheisiin googlailuihin. Perille päästyämme saimme kohdata sen, mitä kaikki olivat odottaneet, mutta samalla pelänneet: täällähän sataa vettä! Pieni epätoivo iskikin, kun kuvittelimme, miten tulisimme viettämään seuraavat seitsemän päivää sadetakkeihin verhoutuneina ja sukat kastuneina. Noh, emme antaneet kelin lannistaa itseämme vaan etsimme bussin, joka kuljetti meidät keskustaan. Rinkat selässä raahauduimme hostelliin, jossa vietimme ensimmäisen yön. Vieläkään ei oikein tuntunut siltä, että edes oltaisiin reissussa, varsinkin kun respan työntekijä oli suomalainen... Ilta sujui väsyneen nälkäisissä tunnelmissa ja kun ravintolametsästyksen jälkeen vihdoin löysimme avoimen Mäkkärin, söimme itsemme ähkyyn. Sen jälkeen olikin hyvä nukahtaa maha pulleana hostellin natisevaan sänkyyn odottamaan huomista! Vaikka kovasti sitä unta sai jälleen houkutella, kiitos meluisten naapurien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti