lauantai 6. heinäkuuta 2013

Larch Hill

Jihuuu, kesä on kauneimmillaan ja minä blogivastaavanamme tunnustan viettäneeni kesän vallan muiden asioiden kuin tämän blogin päivityksen parissa. Mutta nyt kun reissuun on ihan oikeasti aikaa enää kolme (!) viikkoa, koittaa parannus ja uudet tuulet!

Mutta miltä siis näyttävät suunnitelmamme tällä hetkellä ja mitä meidän siis on tarkoitus siellä Irlannissa tehdä? Suunnitelmiimme on kirjattu, että luvassa on kulttuurimatka. Aiomme siis ahmia itseemme niin paljon tietoa ja kokemuksia Irlannin kulttuurista kuin vain suinkin on mahdollista. Emme kuitenkaan suinkaan aio unohtaa, että kyseessä ei ole mikä tahansa kaveriporukassa tehty kaupunkiloma, vaan partioaspekti häärää koko siellä taustalla. Niinpä heti ensimmäisenä kokonaisena reissupäivänämme otammekin Dublinista suunnaksi Larch Hillin.




Larch Hill on "the National Campsite & TrainingCentre of Scouting Ireland" eli suomeksi Irlannin partiotoiminnan keskus. Larch Hillissä on mahdollisuus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja kursseihin vuorikiipeilystä luontoaiheisiin tehtäviin. Lisäksi paikan päällä on leirintäalue, jossa meidänkin on tarkoitus pari yötä viettää. Tarjolla on onneksi myös vuokratelttoja, trangioita ja muita tarpeellisuuksia, joten sellaisia meidän ei tarvitse lähteä mukanamme Suomesta rinkan täytteenä raahaamaan :)


Tarkkaan emme ole vielä määritelleet mitäaktiviteetteja tulemme Larch Hillissä suorittamaan. Itseäni kuitenkin ehdottomasti houkutteli valtaisa labyrintti (kunhan ensin selviää onko se ihan sudaritasoa) ja melko yksimielisiä olimme siitä, että toisena päivänä haluamme lähteä vaeltamaan ja todella kokemaan sen nummien ja humisevien harjujen kutsun! Olemme myös olleet Larch Hillin henkilökuntaan yhteydessä ulkomaanprojektiin kuuluvan palvelutehtävämme tiimoilta ja näyttääpi siltä, että pääsemme siellä myös mukaan talkoohommiin.

kuvat ja lisätietoa täältä.

P.s. Löytyykö lukijoista joku Larch Hillissä vieraillut ? 

- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti