perjantai 15. maaliskuuta 2013

we need money!

Tumblr_m7gxbqxoet1rrmkbjo1_400_large



Valitettavaa mutta totta, niin mukavaa kuin matkustelu onkin, niin ilamista se ei kyllä ole! Vaikka Vaeltajien kassaan onkin lantteja kertynyt muun muassa kahvilan pyörittämisen kautta, niin ei niillä roposilla kuitenkin viiden tytsyn reissua kustanneta. Siksipä myös meidän pikkuinen reissujengimme on tässä kevään pyörteissä täytellyt yhtä sun toista apurahahakemusta saadakseen jotain pientä sponssia projektillemme.

Matkaan on pistetty menemään jo oman partiopiirimme eli Lounais-Suomen partiopiirin kansainvälisen toiminnan apurahan hakemus, sekä hakemus Folke Bernadotte -muistosäätiön myöntämälle avustukselle kansainvälistä partiomatkaa varten.

Haku aikaa on tämän vuoden reissuja ajatellen 31.3. saakka, joten jos siellä ruudun takana sattuu olemaan joku toinen KV-partioreissua suunnitteleva porukka, jolla olisi apurahan tarvetta, niin kipikipi näihin linkkeihin tutustumaan!

L-SP:n kansainvälisen toiminnan apuraha
Folke Bernadotte -muistosäätiön apuraha

Ja sitten ei muuta kuin sormet ja varpaat ristiin, että me edes jotain hilusia reissumme tueksi saataisiin ja jos joltain löytyy vielä oivallisia apurahahakemus vinkkejä tai kohteita, niin kommenttia vain tulemaan, ärkkistytöt kiittää :)

- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti