tiistai 5. maaliskuuta 2013

viikon Dublin-vinkit!


Satun bongaama shoppailuparatiisi Jervis Center kuulostaa siltä, että tyhjin käsin ei takaisin oo tulemista ja lentokoneen matkatavararajoitusten kanssa tulee vielä ongelmia.... Bershka, Forever 21, Topshop, jeijee! Lisäksi paikan päältä löytyy mahtava supermarketti Mark&Spencer jonka valikoimiin ihastuin jo Lontoossa vieraillessani ja La Croissanterie kuulostaa ehdottomasti paikalta, jossa ainakin minä haluan käydä herkuttelemassa.

Onko joku joskus vieraillut paikan päällä?

- Sanni

3 kommenttia:

  1. Moikka! Mahtavaa lukea teidän ulkomaanprojektista! Olen ollut itse Irlannissa kesällä 2009. Omalla reissullani vietin aikaa mm. Dublinissa, Corkissa ja pyöräilin länsirannikkoa pitkin Galwayhin (matkalla mm. Cliffs of Moher, Lahinch, Ennistymon jne). Voisinkin antaa muutaman vinkin niistä paikoista, jotka jäivät itselleni parhaiten mieleen. Dublinissa kannattaa tehdä pieni retki ihastuttavaan Howthin "kalastajakylään", johon pääsee helposti ja nopeasti ratikalla, joten sinne voi vaikka mennä ihailemaan auringonlaskua joku ilta http://en.wikipedia.org/wiki/Howth. Dublinin kohokohtia oli myös Riverdance-show, jossa mielettömät tanssijat ja laulajat. Ostimme liput paikan päältä samana päivänä, sai halvalla. Suosittelen! Saatiin Dublinissa yllätykseksemme samalle illalle liput myös U2n keikalle, eli kannattaa pitää silmät auki, jos siellä sattuu meneen jotain hyviä konsertteja tuolloin. Kannattaa myös etsiä pubi, jossa livemusaa, tunnelma on taattu. Ja irlantilaiset ovat erittäin ystävällisiä, joten uusia tuttavuuksia löytyy varmasti! Dublinissa Temple Barin alueella on eniten porukkaa, joten pubit siellä voi olla aika täynnä..

    Jos teillä on aikaa matkata bussilla Galwayhin (matka kestää vain muutaman tunnin) suosittelen ehdottomasti, että otatte sieltä lautan Aran-saarille. Itse olin Inis Morilla, joka on aivan upea mesta. Myös Cliffs of Moher on toki ehdottomasti hieno paikka, jos teillä on aikaa mennä sinne.

    Olen itse Hervannan Hukissa, ja ollaan tekemässä meidän ulkomaanprojektia Islantiin. Jos jollain teistä on matkakokemusta sieltä, olis mahtavaa kuulla! :) http://pieniislanti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Jippiii, mahtavaa, kiitos paljon kaikista vinkeistä, pistetään ehdottomasti lisäselvitykseen, mä ainakin haluan nähdä auringonlaskun :) Ja itse asiassa porukastamme löytyy Salli, joka on pari vuotta sitten ollut Roverwayllä Islannissa, patistan hänet antamaan lisävinkkejä teille :)

    - Sanni

    VastaaPoista